onsdag 14. oktober 2009

Dåpsgave

Søndag var vi i barnedåp til en nydelig gutt med navnet SAKARIAS . Vi var så heldig å få vere fadder til til denne karen, så da var det store spørsmålet kva skulle vi finne på i DÅPSGAVE. Etter mykje tenking fant eg ut at eg skulle prøve å vere litt kreativ,mannen var på jakt så eg hadde kvelden for meg sjølv.Resultatet vart ikkje så aller verst,og vi hadde en kjempe koselig dag med masse gode kaker :)
AFTER EIGHT KAKE

4 egg
2 dl sukker
250 g malte mandler
1 dl maizena
3 ss kakao
0,5 ts bake pulver
 Pisk eggedosis ,bland i resten .
KREM
7,5 dl kremfløte
50 g kokesjokolade
200g after eight
Varm opp 5 dl fløte , kokesjokolade og after eight til alt er smelta.Sett i kjøleskap gjerne over natta, rør inn resten av fløten og pisk alt til krem. Del kaken i to eller tre lag fyll inni og fynt opp på med den nydelige kremen. Lykke til , utrulig god festkake.

mandag 12. oktober 2009

Veninnegaven


Lørdagen før bryllupet vårt var det min tur til å bli utdrikken, morgonen starta med cider og fine kanapeer som min forlover hadde stelt i stand.Turen gjekk til Ålesund der veldig mange gode veninner hadde møtt opp. Med prinsessekrone på hode var spenninga stor for kva dagen skulle bringe, men innerst inne visste eg dei ville vere snille :) Først hadde dei ein stor overraskelse til meg , hos Ingrids glassverksted fekk eg lage mitt eget fat som skulle vere eit minne fra alle veninnene.Det var urtrulig artig å legge ut over farga glassbiter heilt etter eget ønske og fantasi. Det er vel ikkje så vanskelig å sjå kva farge som ligg hjerte nærest :) Når dei skulle brenne mitt fat vart det strømmstans opptil fleire ganger om det var årsaka til hullet i midten er det ingen som eit, så mitt fat er veldig unikt . Eg fekk overrekt fatet i bryllupet så alle gjester fekk beundre det, no står det trygt forvart mitt på spisebordet. Kvar gang eg ser på fatet får det meg til å tenke på kor heldig eg er som har så mange utrulig kjekke og gode veninner , ( dokke er ikkje glemt dokke som ikkje var der heller :). Så tusen takk til dokke alle for en fantastisk dag ,og for en nydelig kjole .!!

fredag 2. oktober 2009

Snart bryllupsreise !





Lørdag 5 september gifta eg meg med han som har vore kjæresten min i 13,5 år. Det var på tide seier dei fleste :) , det var en utrulig koselig dag med familie og venner. Siden den dagen har vi sittet foran pc kvarkveld i jakten på den rette bryllupsreisen. Onsdag kveld bestemte vi oss, vi skal bo på dette hotellet i DUBAI. ATLANTIC PALM

EPLE MUFFINS



I dag tenkte eg at husbonden skulle få noko godt til kaffien sin. Vi har så mykje epler at det flyt ut over markane:) Neste uke er det høst ferie og da skal min datter få skrelle epler i store mengder,har kjøpt noen fine aliminium porsjonsformer som eg tenkte å fylle med eple pai.Da kan vi kose oss med fersk eplepai heile vinteren. (bare synd at fryseren er stappa full av kaker fra bryllupet, heldigvis kun 5 igjen :) Så kjære venner kom å spis så vi kan bake meir :)

HØST STEMNING


For eit par dager siden var eg og min gode nabo på skikkelig jentetur . Først var vi på førmiddagskaffi hos min gode vennine "fruen i skogen" , der vart det ei skikkelig jentestund med interiør prat og rykende kaffi.Må berre sei eg gleda meg veldig til å sjå hytta som dei driv å bygg , sikker på den blir " skit fin " ! En slik førmiddagkaffi får meg veldig til å lengte tilbake til tida på jomarka, då hadde eg og "fruen i skogen" utrulig mange fine stunder ( savner deg sukk ). Men tida går veldig fort i godt lag, vi måtte selfølgelig litt på shopping, HERLIGHET ,KID, KREMMERHUSET , JYSK blei ikkje så mykje handel men inspirasjon fekk eg. Når vi omsider kom heim ( les i augene til nabokaren) varte det ikkje lenge før eg hadde drege fram noko "rot " , og her ser du resultatet. Veldig greit å ha ei bod med mykje rart i :)

Min bloggliste

Totalt fra 20.02.10

Besøk i dag

Online