mandag 31. mai 2010

AWARD

Eg har vore så heldig å få denne søte awarden med min gode veninne Marianne med den koselige bloggen Hverdagslykke. Tusen tusen takk du er ein knupp !!! Med den fulgte det ei oppfordring om 7 ting eg har lyst til eller ønsker meg . HUM HUM skal tru ......... får prøve :
Stor terasse
♥ Å ikkje bli vekket av saue bjeller kvar natt
♥ Ein koselig familieferie
Male spisestua på kjøkkenet
♥Ny symaskin
♥ Bli bra i nakken og få gå på jobb igen
♥ Ein jobb innen interiør ,



Sender denne videre til Monikas liv ;) , i Eidsdalen :)  .Koselig bloggdame som" NESTEN " er naboen, bare ein fjord og litt fjell mellom  ;)

fredag 28. mai 2010

UT AV SKAPET !!

I går flytta eg rundt på  pynten min på stova og den blei som ny stove. Elskar å dille rund , alle dei forskjellige muffinsane fekk fat og gamle vaser kom ut av skapet. Alt dette blei gjordt medan gjærdeiga heva seg, og deilige kanelboller fylde huset med nydelig duft. Ønsker alle ei flott helg, her har vi kaldt men flott ver.


Velkommen til nye følgere kjempe koselig håper dokke trives :)


Takk for alle koselige komentarer som eg har fått siste tida, set utrolig stor pris på det !!!! Dokke gjer kvar dag til ein solskinnsdag !!! 



STOR KLEM 

torsdag 27. mai 2010

Sjå ka ej fant !!!!

Sist gang eg var i byen kom eg over desse fantastisk flotte melkespannene hos mester grønn Dei er berre så utrolig koselige, har lenge vore på jakt etter slike men ikkje funne , men kva har ikkje butikken i mitt hjerte !!! Så løp og kjøp damer !!! Billige var dei også 100 for den lille og 200 for den store.Mestergrønn på Ålesund Storsenter den beste mestergrønn som finnes !!!

tirsdag 25. mai 2010

LAMBI

I år er vi så heldige å ha 3 flaskelam. Elias er heilt oppslukt i dei , 5 ganger for dag er han i fjøset for å gi dei flaske og kose med dei. I går kom dei på at dei skulle prøve kaninbandet på eit av dei og det gjekk no utmerket. Amalie fekk tilogmed suss :)

mandag 24. mai 2010

frøken tilda

I går kveld fekk store søster tilda seg hår,dette er min andre dukke. Bilde av den første kjem seinere i dag.Er veldig fornøyd så eg trur nok fort at huset kan bli overfyldt med slike sommerlige frøkener. I dag ser det ut som sola kansje kan stikke ut her, da blir det deilig uteliv. I går var vi på sætra, karane tomta til ny hytte medan eg og Elias steikte pinnebrød og poppet poppkorn på bål ein skikkelig kosedag.ha ein flott dag allesaman !

torsdag 20. mai 2010

Nydelig sommer stemning !

I dag er det atter nydelig sol og god temperatur. Starta dagen med ein deilig tur til sætra, vi skal til å bygge ny hytte og da er det greit at der er litt proviant. Har sett årets første orm , den er vel freda men hadde det ikkje vore for at eg er livredd skulle eg nok tatt knekken på den , det utidige hendelse. Ettermiddagen har blitt nytta i solveggen nedafor smia vår som ungane bruker til leikehus. Fant eit gammelt bord på garden, det er no skakt og fole men har no ein sjarm . Deilig å sitte her og nyte sola og sjå på fjorden.

onsdag 19. mai 2010

Min første Tilda !!

I dag har min første tilda blitt til, det vil nok enda gå noen dager før ho får sjå dagenslys da eg mangler hår. Synest sjølv den blei veldig sommerlig, blir nok ikkje så lenge til ho må få seg noen søstre.I dag har vi strålende sol og 15 grader så sommeren nærmer seg. Ha ein fin dag alle saman !!

mandag 17. mai 2010

17 mai

Da er dagen nesten over og vi har kosa oss i lette regnbyger. Dagen starta med kirke, tog,og enda opp på ungdomshuset der vi spiste pølser og is. Amalie var ivrig med på leikane, her dirigerer ho høgre eller venstre mellom kjeglene, ikkje heilt lett :) Elias har sprunge 60 m  og spist masse is og marsipankake.
Seinare på dagen kom foreldra mine og lille søstra mi som er russ på middagsbesøk til oss,veldig koselig.
Det har vore ein litt rar 17 mai , for midt opp i all gleda døde oldefaren min,barnas tippoldefar på 103 år. Det var eit venta dødsfall men likavel litt rart å tenke på at gamlefar ikkje lenger er blandt oss. Men når du har levd eit 103 år langt liv kan du ha lov til å gå bort medan flagga heng til topps.
Håper alle har hatt ein strålande dag, no er iallfall eg klar for køya :)  KLEM

lørdag 15. mai 2010

Sommerens PROSJEKTER :)

I dag har min kjære fått starta på det store pussearbeidet av husmurane. På bilde ser dokke korleis det ser ut før arbeidet starta. Sommerens prosjekt blir :
 - Pusse murer og male dei
 -Rekkverk trapp                                                               
-Bygge igjen under trapp med espalje, plante eit hav av lyserosa klatreroser og buskroser.
-Sette opp natursteinsmur der vi har singla opp
 -Bygge ein stor deilig terasse  på ca 60 kvm, der vi kan sitte og nyte utsikta og kveldssola.Gleder meg gleder meg !!!!!                                                                    
                                                                   
                                                   

Håper inderlig at ver gudane er med oss så vi rekk alt dette og det beste hadde vore om vi fekk nyte det litt også i sommer . Gleder meg :) HA ein flott lørdagskveld, her er hjortebiffen spist og no nyt vi rødvinen !!!

fredag 14. mai 2010

Sommer fra i dag !!!

 I går fekk endelig alle plantene mine sleppe ut i sommer varmen. No ventar eg på at mannen skal komme heim så vi kan fullføre spraymålinga av alle krukkene som har vore blå og skal bli kvit. Gleder meg !!!
Den stakkars rusta krona mi blei og kvit å fin, ka skulle vi gjordt utan spraymåling damer ? Ha ei fin helg !!! Klem   MILLA♥

tirsdag 11. mai 2010

Morgondagen !!

Hei og hopp !!!
I dag har eg og lillebror
bare kosa spilt og kosa.
Han er litt bedre men
tisser fortsatt med rompa,
som han seier sjølv ☺
I morgon skal eg til Ålesund
til naprapat og i samme slengen
 rekk eg å treffe noen veninner
til koselig kafe besøk.
Let`s eat i byen er berre så utrulig
koselig !!!! Deilig kaffi og god lunsj,
nam, nam gleder meg !!!
Så blir det nok ein liten sko bytte runde,
sist eg var der kjøpe eg to par
til Amalie , det eine var for stort
det andre var to venstre sko
går det ann ????
Denne søte mini hortensian
fekk eg av min gode veninne Nina,
like søt som dama ;)
Ha ein fin tirsdag kveld , snart natta no ja !!
KLEM FRA

mandag 10. mai 2010

Akkurat meg !!!

Her om dagen var eg innom Kappahl som hadde salg på alle smykker, dette smykke var egentlig tiltenkt ei gave men etter å ha prøvd det på har eg ikkje hjerte til å gi det fra meg .  fantastisk søtt og sommerlig ♥♥♥  Typisk Camilla vil nok dei som kjenner meg seie !!!Og sommerlig treng vi , i dag igjen har markane her vore kvite og gradestokken har igjen krype ned til 0. Huff huff , er det ikkje mai ???? Kansje vi får feire kvit 17 mai ? Da er det kjekt å ha slike vakre ting å drømme seg bort sammen med .......... Eller har lille bror i huset hatt omgangsyke med feber sidan i natt, så kle vasken her er ganske stor ;) Det som passa litt dårlig i dag var vel det at vassverket kobla vekk vatnet heile dagen pga vedlikehold , akkurat i dag som ej virkelig trengde vatn . Ja ja , greit at der var vann i kranen i fjøsen, så mellom annenhver toalettrunde har mor måttet bere 10 liter bøtter fra fjøset. Veldig glad eg ikkje levde for 100 år sidan !!!!No er bror bedre og vi krysser det som er å krysse for at resten av huset slepp å prøve ;) Ha ein fin kveld alle saman :) Klem ♥

søndag 9. mai 2010

Heldige Randi !!

Måtte berre vise fram den nydelige gava som vi klubb damene kjøpe til Randi som akkurat har kommet inn i tredve åra som mange fleire av oss !! Håper ho likte den like godt som oss !!

Min bloggliste

Totalt fra 20.02.10

Besøk i dag

Online