lørdag 24. april 2010

God helg !

Lørdag  igjen, vekene bare flyg avgårde,i dag har sola endelig klart å få overtaket på snøen. Kjenner at no er eg veldig klar for varmere tider, dei siste dagane har det blitt lite blogging. Har en nakke som av og til ikkje er så veldig medgjørlig, så hodet banker og sofaen er min beste venn :)  Men med litt ROSA deilige sommer blomster er det utrolig ka det kan gjøre med humøret. God helg til alle saman !!!!!!!

9 kommentarer:

 1. Søte og stemningsfulle bilder. Håper du har fått kortet i posten?

  SvarSlett
 2. Titter innom for å ønske deg en herlig søndag ! ♥

  Natti natt, sove godt ! ♥

  Klem Anette :)

  SvarSlett
 3. Hei Milla
  Nydelige stemningsbilder du viser :) elsker disse grå kurvene og rosa perargonium er bare NYDELIG ♥ ønsker deg god bedring og en fin helg. Klem fra Mette

  SvarSlett
 4. Håpe dokke får en fin dag i konfirmasjon. Du har ikke lyst å sy et par englevinger i rosa til me, og så kan e betale de mellomlegget?

  SvarSlett
 5. god søndagsmorgen:) hmm..veldig god ide å ta ut den kvite krukka av kurva, tror ej må herme:) god bedring med nakken..så snakkes vi:)klem nina:)

  SvarSlett
 6. Takk det samme, vennen!

  Ta et bilde av kortet til Maya da, så kan vi linke på sida vår. E har bestilt til søster også:) orker ikkje lage sjølv denne gongen, vil heller sy.

  Er du frisk att? Må snakkast ein dag snart!

  Ha ein fin søndag videre.

  Klem M

  SvarSlett
 7. Heia. Er ikke noe hast med englevingene, så ta den tida du trenger :) Riktig god bedring til deg! Klem

  SvarSlett
 8. Hei! Takk for besøk på bloggen min. Er det virkelig sant at annenhvert brudepar velger gray pearl? hehe.. uff, ja det er jo litt kjedelig å ha samme som alle andre. Kanskje enda en grunn for å velge det med gullkant iallefall:)

  SvarSlett
 9. Hei ♥

  For noen flotte bilder !!!!! :o))) Lekkert..

  Nei ikke MOA men vært å shoppa i Ulsteinvik by hahaha...har jo bystatus vettu...helt kokko spør du mej ;o))

  Kid har vannvittig mye flott for tiden...og så utrolig mye flott dem har fått inn...Kid i Ulsteinvik er megasvær og utrolig godt tilbud og utvalg der :o)

  Ønsker dej en herlig uke videre du fjonge frøkena :o))

  Klem ♥

  SvarSlett

Min bloggliste

Totalt fra 20.02.10

Besøk i dag

Online