fredag 27. august 2010

Hei og hopp !

Hei alle venner !!!
 Da er ej tilbake i blogglandia, har vore mykje fram og tilbake men har funne ut at eg ikkje let meg knekke av usle misunnelige folk som ikkje vil ein vel,viss dei ikkje er innom sida mi for å kose seg men for å snakke drittpreik seg i mellom kan dei konsentrere seg om jobben sin og  ferdig med det !!! Nok om det ;)

Ej har hatt ein kjempe flott sommer , kosa oss med ferie og snart kommet i mål med sommerens hage prosjekter, kommer bilder ein dag med sol ;)
I dag er det seinvakt, barna har reist på skule , litt rart å sende første klassingen på bussen , stikk litt i mammahjertet , mista plutselig litt kontrollen.
 Her om dagen feira eg dag, mi nydelige datter Amalie har etterkvart vist stor interesse for å lese interiør blad og blogger, ho synest det var på høg tid at mamma fekk sine første GREEN GATE kopper.
Berre elsker dei , så yndige å fine !! Trur ej må ønske meg fleire slike i ulike mønster ;)
 No blir det litt deilig kaffi før huset må få litt helgapleie ;)
God helg til alle saman !! NO skal det bli mange innlegg har tusen ideer :)
GOD KLEM FRA 

9 kommentarer:

 1. Hei hei
  Så koselig at du er tilbake. Veldig glad for at du valgte å fortssette med bloggen din. At du ikke lar deg knekke av noen som tydligvis burde skaffe seg et liv isteden for å plage andre...
  Ha en fin dag
  Klem Tove

  SvarSlett
 2. Hei og VELKOMMEN tilbake! Har savnet bloggen din og er kjempeglad for at du har bestemt deg for at misunnelige individer ikke skal få ødelegge for deg!! Gleder meg til å følge deg videre fremover ;0) Klem fra meg

  SvarSlett
 3. ENDELEG!

  Utruleg glad for at du dukka opp att:)
  Stå på♥

  Kjempe fine bilder!
  Ah!Det nederste♥NYDELEG!

  God helgasjæu;)

  Klem frå Astrid♥

  SvarSlett
 4. Heisann, så koselig å ha deg tilbake..Ikke bry deg om at noen ikke vil deg vel, det er de som har det ille likevel, de er bare misunnelige. Blir kjekt å se dine innlegg videre, ha en flott helg, klems...

  SvarSlett
 5. Der va DU vennen ;)
  SÅ koselig å ha deg tilbake -- og NO kan vi jo ha blogg treff ;-)

  Klemma fra monika

  SvarSlett
 6. Velkommen tilbake, vennen!
  Har savna deg:)
  Misunnelige folk kan ødelegge mykje, spør du meg! Man får berre ta det som eit komplement og kutte dei ut...

  Gla i de!

  Klem

  SvarSlett
 7. Velkommen tilbake -kjempekoselig å se deg her igjen!
  Har savnet koselige innlegg og inspirasjon fra deg :)

  Godt å se deg og at du ved å fortsette vinner over småligheten!

  God helg-klem fra Tove

  SvarSlett
 8. Hei!:) Velkommen tilbake! Det er godt du hever hodet høyere enn sånne smålige personer.. Det som kommer ut av munnen deres er ikke verdt en brødsmule engang!
  Gleder meg til flere innlegg fra deg:)
  klem Camilla

  SvarSlett
 9. heia milla:) ååå ej vart så glad når du sende melding om at no er det liv på bloggen din i dag tidlig:) har virkelig savnet å sjå ka du styra med på landet:)hehe..no er høsten berget.klem og god helg..skal til å pakke bilen full av mer lykter,lyng og nytt sengesett++ til hytta for å lage høststemning:)klem nina:)

  SvarSlett