fredag 7. mai 2010

HOPPENDE GLAD !

Berre ein liten tur innom dokke for å ønske alle ei flott finever helg. Kommer sterkere tilbake i morgon,i dag har eg vore hos Naprapat og det kjennes det lover eg . No er det snart natta , i morgon skal vi bare ha familiekos. Barna har fått trampoline så rekna med dei blir hoppende glad heile dagen ! Måtte vise dokke den vårlige kransen som eg har utanfor hovuddøra. God helg !!! KLEM  

5 kommentarer:

  1. Nydelig vårkrans, veldig søtt med de fuglene ! ♥

    Ønsker deg og dine en herlig helg, kos dere ! ☺

    Klemmer Anette ♥

    SvarSlett
  2. Skjønn krans! Et virkelig varm velkommet til hjemmet deres. Likte den kjempegodt!

    Ha en flott helg!


    Tove

    SvarSlett
  3. ER så skjønn den kransen. E berre MÅ herme hihi.
    Og slikt skilt ønsker e me også. Du er visst mitt store forbilde:-)
    Vi har vært og kjøpt fliser til inngangspartiet, garderobeskap til gangen, planter.. ja så no blir det koselig ute etter kvart.

    Håper du koser deg. Kjekt med trampoline da, men ikkje i regnet.

    No skal e sy litt.

    ♥ Klemma til go'jenta mi ♥

    SvarSlett
  4. Såååå kjempefin da!!! ♥

    Neida ingen reder fra Ulsteinvik det der hehe..han holder til på Hareid :))) Ja jeg har sett bilder av kjøkkenet ditt , tror det var sist jeg var inne , da så jeg kjøkkenet ditt i sidesynet her inne...å tenkte bare FYTTI KATTA!!! Og det skulle jeg jo kommentere...men det glemte jeg...var det i et barneselskap? Ja tror jeg så kjøkkenet(så vidt) på dem bildene..

    Det kjøkkenet som jeg tok bildet av er på nesten 3 HELE vegger....ene veggen glemte jeg da hehe...og så øy i tillegg da!!! Har jo det selv og det er jo helt lekkert!!! Hadde ikke klart mej uten den kjøkkenøya nå når jeg er vandt til å ha den...:))

    Ønsker dej oxså en super duper lørdag og helg snuppis ♥ Har du hatt innlegg av ditt kjøkken?

    Klem Hege ♥

    SvarSlett
  5. Fytti katta!!! Kjøkkenet ditt var jo rålekkert!!!!!! Det så jo så stort og flott ut ♥ Du har samme beslag som på mitt bare att jeg har messingfarget :)) Ligger noen får bilder inne av mitt da men ingen helhetsbilder , Kjøkkenet mitt ekke så stort som ditt da ;)Og soverommet ditt da!??? Olalala så lekkert!!! Og stuen og..... JA ALT!!!

    Du har jo et nyyyyydelig hjem , liker stilen din da ♥

    Vi talast ♥

    Klem ♥

    SvarSlett

Min bloggliste

Totalt fra 20.02.10

Besøk i dag

Online