onsdag 5. mai 2010

MIMREKROKEN !

PÅ soverommet har vi ein komode med gode bryllupsminner og litt andre små ting som eg er veldig glad i . Ikkje så stort innlegg men bedre enn ingenting :) Ha ein fin dag, trur eg mååå prøve å vaske bad i dag. Kan ikkje huske sist eg var så flau som i går når takstmannen som var her hadde vore inne på badet, inne i dusjen som hadde vore klar for skikkelig reingjering iallefall i to uker. Huff huff trudde han skulle sjå mest i kjeller eg men det var vist ikkje ein krok i huset han ikkje hadde vore i :) Og her bar huset veldig preg av husmor uten energi og barneselskap i fleire dager :) Ja ja bra det var ein mann ikkje sikkert han la merke ti det eingang :) KLEM FRA

10 kommentarer:

  1. Ååå, dere må ha verdens flotteste soverom, drømmer meg helt bort i bildene nedenfor! Så fint med høyt under taket og mye lys!

    Skikkelig flott burdagsfest gutten hadde, morsomt!

    Tror jeg må løpe ned i kjelleren å finne frem sko og tiara, for de ligger bare å støver ned, men det var jo veldig fint å sette det frem slik til pynt! Da blir jo man minnet på den flotte dagen i hverdagen;-)

    Ha en fin onsdag!

    SvarSlett
  2. Hallo!!! ♥

    Takker for gode ord min gode venn ♥ Gud så mye flott du viser da!!! Herlig ♥

    Gratulerer med award!! Den fortjente du da ♥ Jeg takker for att du vil gi den videre til mej da ♥ Det var jo superkoselig ♥ TUSEN TAKK ♥

    Jeg skal lage innlegg når jeg får tid vennen ♥

    Go klem ♥

    SvarSlett
  3. Kule bilder fra guttebursdagen deres!:) Så herlig å ha fremme litt bryllupsting.. det er ikke dumt, da bli man jo påminnet den store dagen hver dag!:) Det skal jeg også tenke på,..står brud i august:)
    Kan jeg spørre deg om når huset deres var ferdig, i forhold til når takstmannen var der? Vi bygger også nytt, og lurer på når det er vanlig å få en takst på huset.. burde man bo litt?

    SvarSlett
  4. For noen koselige bilder du viser!
    Gøy når det er gode minner knyttet til pyntegjenstandene :) Får liksom litt mer mening :)

    Klemmer!

    SvarSlett
  5. Nydelege bilder av vakre ting! :) Er sikker på at han takstmannen er van med det meste! Det er nok ikkje slike detaljar som oss vanlege er redde for han ser etter ;)

    Takk for fine ord inne hos meg, eg har visst litt av kvart i kjellaren som eg har gløymt av? Slik er det når ein samlar :)

    Klem frå Elin :)

    SvarSlett
  6. Go morgen ;)
    kor koselig minner fra bryllupet ;)

    eg solgte alt etter vårt bryllup - angra litt på den no - men det er jo ei evighet siden .... bryllupet vårt ja - vi har 19 års bryllupsdag i sommer

    Kos deg - smil fra monika

    SvarSlett
  7. Vakre bilder av ting m mykje kjærleik bak sej♥♥♥ Du he d so utrulig fint!!!♥

    Tusen ♥lig takk for kjempekozelig award! D hadde ej absolutt ikkje forventa...! Veldig hyggelig at du ville gi awarden vidare til mej...ej vart shempegla♥

    Nei, no e d på tide å ta kveld...reiser til Oslo imrg i konfirmasjon...so akkurat ferdig m å stryke 5 stk bunadsskjorter...puh!

    Nattakoz♥

    SvarSlett
  8. Er så herlig den kroken, ja som kvar ein krok av huset dokka!!

    Ringer deg i morga, vennen.

    Ha en fin fredagskveld!

    Klem Marianne

    SvarSlett
  9. Hei! Vi andre i fjorden, uten mykralukt, vil ikkje ha regn... Men det skal visst regne på søndag? ;) Ynskjer deg og dine ei fin fin helg!

    Klem frå Elin :)

    SvarSlett
  10. Så vakre minner. Har samla en del minner e også fra bryllupet. E så koselig å ta dei fram en gang i blant og berre nyte dei herlige glimta fra dagen. Ha ei søt helg. Klem!

    SvarSlett

Min bloggliste

Totalt fra 20.02.10

Besøk i dag

Online