tirsdag 20. april 2010

Den størst dagen i livet !


Siden det er vår og det for tida er ganske mange som planlegger bryllup i desse dager tenkte eg at tida var inne for å lage eit lite innlegg fra bryllupet vårt i høst. Det var en dag med utrulig mange flotte minner som kjem til å bli lagra godt i hjerte for resten av livet  ♥ Før den store dagen var det ikkje fritt for at stress nivået var ganske høgt, det vart produsert mange bokser med rosa og kvite pike kyss som stod i små stett skåler . Kvelden før den store dagen hadde vi ei koselig jentestund med  pynting av bord, trur ikkje eg tørr å sei kor mange lysestaker og små blomstervaser vi fordelte utover ( eller rett sagt der var like mange telysglass igjen som det ikkje blei plass til ) . Skal tru om denne dama har ekstremt mange ? Det einaste som ergrer meg veldig er at kameraet var igjen heime når vi pynta og dei som tok bilder av borda selfølgelig ikkje hadde tatt slike bilder som eg ville ha men av heile salen , for å vise alle borda. Vi ankom lokalet sist og det hadde tatt seg veldig dårlig ut om det først bruda gjorde var å kaste seg over eit kamera for å forevige borda. Men akkurat i dag angrer eg vel litt på at eg ikkje berre gjorde det ;)  Brudebuketten fekk eg i gave av min gode veninne Hilde, den var berre såååååå fin, fekk tåre i øynene først gang eg såg den. Tusen tusen takk igjen !!!! Amalie var den nydeligeste lille prinsesse den dagen, har har no blitt så stor at det nesten blei ei mini brud. Brudesvenn har vi desverre nesten ingen bilder av han synest mammaen var skummel i den store kjolen, og gjemte seg kvar gang noen ville ta bilde. Har lyst å vise dere noen mor og datter bilder , det eine er når vi akkurat har fått på fin stasen og er klar for dagen .

10 kommentarer:

 1. ååå..ej huska bryllupshelga deres som den var forrige helg:) kvelden før med pynting og marengsspising av pynten:) jaja..det blei seint på kveld så vi måtte ha litt nødproviant:)kjempekoslig..og den store dagen som var så flott:) ej kjenne ej blir rørt berre av å skriven om den..hehe:)du er berre ei supergod vennine..klem nina:)

  SvarSlett
 2. 2 flotte prinsesser - nydelige var:-)

  SvarSlett
 3. Åååå så nydelige snupper altså!!!
  Håpe e og får oppleve denne dagen ein gong...

  Klemmer

  SvarSlett
 4. Så nydelige bilder du viser, bryllup er herlig ! ♥ To vakre jenter, og brudebuketten var utrolig flott ! ♥

  Ønsker deg en fin tirsdag videre ! ♥

  Klem Anette :)

  SvarSlett
 5. Ah!!!! Guda mej så FLOTT du var!!!! Nydelige bilder og du var ALTSÅ kjempefin ♥♥♥

  Ååååå det hørtes koselig ut på soverommet ditt da ♥ Tusen takk for tips , jeg tar med mej alle!!!! ♥ Og gjett om dere inspirerer mej!!!! Utrolig kjekt att dere tar dere tid ♥

  Ønsker dej en herlig kveld ♥

  Hopp og Sprett fra mej ♥

  SvarSlett
 6. For noen nydelige bilder :))

  Flott blogg du har og her kommer jeg gjerne tilbake :)
  Klem,Kari

  SvarSlett
 7. Hei! Har altså ikkje fått med meg at du har sett fart på blogginlegga dine :) For nokre flotte minner du deler! Så skjønn lissjetausa var også!

  Ha ein fin kveld,
  klem Elin :)

  SvarSlett
 8. For nokken fine jenter. Nydelig bukett og kjole du hadde♥. Tusen takk for hyggelig kommentar inne hos mej. Skal gjerne få kjøpe kortet eller e kan gjerne lage et spesielt til konfirmanten. Ha ei fortsatt fin uke. Klem!

  SvarSlett
 9. Helt nydelige bilder!:) Dere hadde pyntet bordene kjempe fint. Og du hadde en utrolig vakker kjole! Buketten var også så pent sammensatt av herlige blomster!
  Jeg står brud i august, så jeg synes det var kjempe morro å se bilder fra deres dag!;)

  SvarSlett
 10. Heisann! Sender du me adressen din til maya_flem@hotmail.com så skal e få sendt avgårde kortet :)

  SvarSlett