torsdag 29. april 2010

UT av det blå :)

Ut av dette blå har det blitt noe ordentlig fint, kommer i eit innlegg når alle detaljer er klare. Har aldri vore noko blådame men no har eg virkelig fått sansen for det :) Veldig spendt på at dei siste detaljer skal komme i hus !!!Min kjære søster er utskremt på handel :)  Ha ein fin dag alle saman !!

3 kommentarer:

 1. Hei ♥

  Så kjekt du besøker mej ♥ Takk for fine ord!! Hehehehe ser du laga innlegg i går ja , kjempeflott!!! Lekre bilder , du er flink!!!

  Ååååååå jeg oxså har blitt litt blå!!!! Har lyst på blått sengesett oxså ♥ Ååååå kor jeg gleder mej til å se prosjektet ditt da!!

  Ønsker dej en herlig torsdag du skjønne :)))

  Hopp og Sprett fra mej ♥

  SvarSlett
 2. Heisan ☺ Takk for fin kommentar på bloggen min, d sette ej stor pris på♥
  Hehehehe....☺ verda ekje stor nei...Frode va no barndomskjærsten min i mooooonge år♥ He til og m overnatt m mormora inni Liabygda...huska d kjempegodt☺ Kozelig tid å tenkje tilbeke til...☺

  Ellers må ej få seie at du he en super Blogg!!! Første gong ej e her inne m dej, men legge mej sjølvsagt til som følgar☺

  Veldig spent på prosjektet ditt...spennande♥

  Ha en strålande torsdagskveld♥

  Klem frå mej♥

  SvarSlett
 3. Heia ♥

  For en lekkert header!!!!!! Og tusen takk for så gode ord fra dej , blir alltid så glad ♥

  Jeg fikk en stygg kommentar på bloggen i går kveld , og ble helt satt ut og ble utrolig lei mej!! Fatter ikke att noen får sej til å gjøre noe slikt!! Heldigvis fåtall av dem der "ute" !!

  Men du , husker du klokkeslettet du skrev kommentaren til mej i går kveld ? Jeg har nemlig statistikk på bloggen min , så jeg klarer å finne ut hvem det er vis jeg vil , det er en del arbeid da!

  Sov dårlig i går , men kjenner att i dag er jeg bedre og gir mer eller mindre F i slike kommentarer!! :)))

  Jeg ønsker dej en herlig fredag ♥ Fader så dere koser dere hehe...helt konge!!!!!!! Blir så glad atte!!!

  Klem fra Hege ♥

  SvarSlett