torsdag 8. april 2010

Rosa i mitt hjerte !

Det er nok ikkje til å legge sjul på at rosa er den fargen eg altid kjem heim med når eg handler noko som ikkje er sølv, kvitt eller grå . Her om dagen når eg var på jobb kom ei mor og skulle bestille dåpskake til den lille søte jenta si, men ho skulle ikkje ha rosa. Eg stod der med nesten tårer i augene å prøvde desperat å fortelle henne at " klar du må ha rosa når du skal døype ei prinsesse " , dama valgte rød . Her i huse kan det no sjå ut som det skal vere jente dåp når ti som helst :) Ha ein fin kveld alle saman, vi har fått to små søte lam i dag må ta meg ein tur å ta noen bilder i morgon.       

3 kommentarer:

 1. I like rosa ♥ Lekkert må jeg si!! ♥

  Jo konsollbord er kjempeflotte bord , og spesielt i gang / entrè ♥ Det bordet der var lysgrått når jeg kjøpte det , så malet jeg det hvit :))

  Vi bodde i ett ganske nytt hus , men jeg driver med Islandshest så da solgte vi og kjøpte oss et lite gardstun ♥ Så her har vi bodd i over 11 år :)
  Vi pusset opp for 6 år siden , men startet på nytt i oktober i fjor...er faktisk lei av maling and you name it!! Hehe

  Nå har jeg egen ridebane , sommerhus , hytte og en koselig stall her på tunet ♥ Blir mye blogging ifra ute på tunet nå til våren / sommeren ♥

  Koselig att du besøker mej ♥ Og det er koselig å besøke dej ♥

  Ønsker dej en herlig helg ♥

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Nnnnnå, da kjem ej å snuppene å ser på lam....
  Enig me dej Camilla, rosa e tingen til søte små prinsesser!

  Klem fra mej

  SvarSlett