fredag 16. april 2010

Endelig helg !

No er det endelig frihelg og den har eg sett fram til heile uka føles det som.Det er ikkje mykje som minner om vår ute, i dag tidlig var det 10 cm nysnø å måke av bilen,berre flaks at kosten fortsatt låg tilgjengelig.På jobb i går var der mange fristande stemorblomster som stod å nikka så fint, heldigvis hadde dei ikkje fått blitt med heim i forkavelsen når dagen var over.Stakkars små tenk å måtte stå ute i snøen og fryse,trur vi venter eit par uker til før vi planter i krukker.I kveld skal det ferdig stilles noen søte små englevinger som noen søte damer rundt om i bloggland har bestilt :)Viser i kveld noen søte små skatter som eg er veldig gla i !          God helg til alle !                                  

4 kommentarer:

 1. 10 cm snø! Da tror jeg nesten at jeg hadde begynt å grine - ikke super vær her i dag heller, men iallefall ikke snø.

  Nydelige engler!
  klem

  SvarSlett
 2. Hei ♥

  takk for koselig kommentar :))) Kjempehyggelig da!! Skal du på kosetur til Ålesund ?? Bor på andre siden jeg da...kommer fra du da?..er så morro når en treffer på andre ifra samme området her inne i den store verda :)))

  Du må kose dej masse da ♥ Og jeg ønsker dej en herlig helg!!

  Gud så masse fint du lager ♥ Nydelige gaver ♥ Og jeg leser og ser bilder av truen til naustet ♥ Åååååå det er så kos...elsker slike turer jeg oxså med grilling and you name it ♥

  Klem fra Hege ♥

  SvarSlett
 3. god kveld i stua:) takk for kjempedeilig kaffi og jenteprat på jobben i dag:) håper det blei fint med dej i dag når du kom hjem med alt det fine du handla..klem nina:)

  SvarSlett