fredag 30. april 2010

Drømmen om sommer !!

 Det er no lov å drømme !!! I dag er det sol og fint og da kan vi leike at det er sommer og fin sommerkjole, kveldssol, og ein deilig likør på terassen som vi skal til å bygge . Gleder meg !!!! God helg alle saman ! Kjempe kos med så mange gode ord som eg har fått i det sist, det varmer ♥    KLEM ♥

torsdag 29. april 2010

UT av det blå :)

Ut av dette blå har det blitt noe ordentlig fint, kommer i eit innlegg når alle detaljer er klare. Har aldri vore noko blådame men no har eg virkelig fått sansen for det :) Veldig spendt på at dei siste detaljer skal komme i hus !!!Min kjære søster er utskremt på handel :)  Ha ein fin dag alle saman !!

onsdag 28. april 2010

Kvitveis !!

I dag fant eg og Elias årets første kvitveiser. Etter middag gjekk vi opp i beite , to min gange fra huset vårt der vi har langbord og gapahuk. Denne årstida bruker det normalt å vere litt varmere og vi bruker å ta mange middager der oppe med grilling og kaffi på bålet. No har vi ikkje grilla sidan påske men det kjem vel varmere dager etter dette får vi håpe !!! Elias er i sin egen lykkeverden når han klatrer opp på dei størst steiner, husker fra når eg var liten at dei var store som fjell. No er det jakta på nye hjortehorn som er målet , i dag blei det eit lite. :) Når vi kom heim pynta vi fint med nyplukka årekvister og kvitveis . Koselig veit du !!!!

onsdag 21. april 2010

Bryllupsreise til Dubai !

I november var vi på ei fantastisk bryllupsreise til Dubai, kvifor vi reise dit ?Nei, det var egentlig ganske tilfeldig men sidan det plutselig hadde kommet direkte fly fra Oslo og prisane var overkommelige fant vi ut at det måtte vere ein plass for oss. Når du reiser på bryllupsreise er det no greit at det er ein litt spesiell plass som ein ikkje reiser kvart år, og ein plass der ein slepp å møte kjendt folk over alt :) Berre ha tid til kvarandre og nyte hvetebrødsdagane. Vi bodde på Atlantic Palm hotell, ytterst på palmen som dei har bygget ut i sjøen.Det som møtte oss den kvelden vi kom dit var noko eg trur vil sitte på netthinna veldig lenge. Når taxien parkerte kom kom det ein kar og henta bagasjen vår, inne på hotellet var synet av den store glass skulpturen det første du såg, den var berre heilt fantastisk. Heile hotellet var gedigent og så vakkert utsmykka at du følte det var på film, Ute ved basenget var det vaskere på toaletta som vaska mellom kvar gjest som var innom. Det var gullende rein over alt, og små iniske menn sprang rund ved basengkanten og tilbydde alt fra solbrillepuss, kald pils, kalde vaskekluter levert med pinsett til å kjøle seg med :) Alt ein kunne tenke seg, frokost bufeen var så diger at eit norsk julebord vart ein bagatell i forhold. Der var varm mat fra alle verdensdeler, frukt, winerbrød, smågodt :) ( du las rett :)  , ein meter høg sjokolade fontene +++++   . trur vi skal vere glad vi var åleine for barna hadde nok ikkje spist sunt i det heile om dei var der. I alt hadde vi 17 resturanter å velge i når det blei middagstid, så vi lidde ikkje akkurat noen nød. Det var rett og slett ei fantastisk bryllupsreise !♥♥♥

tirsdag 20. april 2010

Den størst dagen i livet !


Siden det er vår og det for tida er ganske mange som planlegger bryllup i desse dager tenkte eg at tida var inne for å lage eit lite innlegg fra bryllupet vårt i høst. Det var en dag med utrulig mange flotte minner som kjem til å bli lagra godt i hjerte for resten av livet  ♥ Før den store dagen var det ikkje fritt for at stress nivået var ganske høgt, det vart produsert mange bokser med rosa og kvite pike kyss som stod i små stett skåler . Kvelden før den store dagen hadde vi ei koselig jentestund med  pynting av bord, trur ikkje eg tørr å sei kor mange lysestaker og små blomstervaser vi fordelte utover ( eller rett sagt der var like mange telysglass igjen som det ikkje blei plass til ) . Skal tru om denne dama har ekstremt mange ? Det einaste som ergrer meg veldig er at kameraet var igjen heime når vi pynta og dei som tok bilder av borda selfølgelig ikkje hadde tatt slike bilder som eg ville ha men av heile salen , for å vise alle borda. Vi ankom lokalet sist og det hadde tatt seg veldig dårlig ut om det først bruda gjorde var å kaste seg over eit kamera for å forevige borda. Men akkurat i dag angrer eg vel litt på at eg ikkje berre gjorde det ;)  Brudebuketten fekk eg i gave av min gode veninne Hilde, den var berre såååååå fin, fekk tåre i øynene først gang eg såg den. Tusen tusen takk igjen !!!! Amalie var den nydeligeste lille prinsesse den dagen, har har no blitt så stor at det nesten blei ei mini brud. Brudesvenn har vi desverre nesten ingen bilder av han synest mammaen var skummel i den store kjolen, og gjemte seg kvar gang noen ville ta bilde. Har lyst å vise dere noen mor og datter bilder , det eine er når vi akkurat har fått på fin stasen og er klar for dagen .

mandag 19. april 2010

Blå himmel

Etter ein søndag med 30 cm med nysnø og sommerdekk er det igjen klart for ei ny arbeidsveke. Heldigvis hadde ikkje besta fått lagt om dekk enda så i dag kjører eg skoda. Blir ein mjuk start på uka sidan eg har fridag i morgon, den dagen skal fylles med ferdigstilling av ein heil haug med halvferdige syprosjekt.Siden salget på WITH LOVE har gått veldig bra har symaskina måtte kjørt seg litt siste tida ,men siste hand på verket mangler.Denne helga blei det grønne nelliker ,synest dei er litt små søte .Ha ei fin veke alle saman ♥

lørdag 17. april 2010

Bylørdag !

I dag har vi hatt ein koselig dag på moa og i byen. Medan mann og barn var på svømmehallen rakk eg akkurat ein liten svipptur til byen. Det var jobbelørdagen til min vennine Nina ,når eg kommer innenfor dørene hos henne på Mester Grønn kan eg aldri gå tomhendt der i fra. Utrulig mange fristelser, i dag fekk noen søte sommerlige mugger bli med heim og denne koselige kransen som kommer til å få mange funksjoner etter hvert.Det var ikkje lange stunda eg hadde på meg men en tur innom LIVIN berre måtte prioriterast, er veldig forelska i GREEN GATE men har enda klart å motstå lysta til å fylle skåpene med søte kopper i alle herlige farger.Og ein deilig  kaffi MOCCA var det så klart tid til på bakrommet til MESTER GRØNN, med litt koselig og etterlengta veninne prat :)  Ha ein flott lørdagskveld alle saman, her står heimelaga pizza i ovnen ! Så no blir det nok fyr på peisen og rødvins kos :)      KLEM  

fredag 16. april 2010

Endelig helg !

No er det endelig frihelg og den har eg sett fram til heile uka føles det som.Det er ikkje mykje som minner om vår ute, i dag tidlig var det 10 cm nysnø å måke av bilen,berre flaks at kosten fortsatt låg tilgjengelig.På jobb i går var der mange fristande stemorblomster som stod å nikka så fint, heldigvis hadde dei ikkje fått blitt med heim i forkavelsen når dagen var over.Stakkars små tenk å måtte stå ute i snøen og fryse,trur vi venter eit par uker til før vi planter i krukker.I kveld skal det ferdig stilles noen søte små englevinger som noen søte damer rundt om i bloggland har bestilt :)Viser i kveld noen søte små skatter som eg er veldig gla i !          God helg til alle !                                  

mandag 12. april 2010

Sygleder !

I helga har eg endelig fått sydd litt igjen, utrulig kjekt. Har blitt nokon hjerter sidan eg starta produksjonen ved juletider. Fine gaver til små jenter og gutter !

lørdag 10. april 2010

Grilltur til naustet.

I dag har vi vore nede ved naustet vårt og grilla pølser til middag. Barna kosa seg med blåskjell plukking og tilslutt måtte vi prøvekoke nokon . Fisken ville ikkje bite , og like greit var det, ikkje noko glad i fisk bare pus som blir gla for den.

Min bloggliste

Totalt fra 20.02.10

Besøk i dag

Online